Работния плот фундус камера

Работния плот фундус камера
Чат сега
Информация за продукта

Има ли да едро медицински, хирургически офталмологични десктоп фундус камера, произведени в Китай от един от водещите работния плот фундус камерата за офталмологията производителите и доставчиците? Добре дошли да Проверете цената с нас.

TNF-505-мидриатичния цифрови фундус камера интегрира функция на мидриатичния и не мидриатичния фундус снимка. По този начин тя лесно може да отговарят на изискванията за ежедневно извънболнична услуга за офталмологията и също така ще бъде мощен инструмент за очен скрининг с висококачествени и ефективни фундус изображение разтвор. Тя осигурява цялостна фундус изображения с висока енергийна ефективност. Топ пиксела резолюция, SLR образна система и отлични оптична система, са по-големи предимства на TNF505 фундус камера от другите марки.


Външни SLR въображаем система, осигурява на потребителите лесен достъп на висока резолюция снимки.

Външни SLR въображаем система, не само предоставя ярки цветове и богата информация, но също така го прави толкова лесно за надстройка.Топ пиксела резолюция предлага фантастично преживяване с подробности.

То осигурява 18-мегапикселова снимки и отлични оптична система за създаване на изображения. По този начин снимката все още ще бъде в крайна сметка ясно след частично увеличение, което е жизнено важно за диагностициране на минимални поражения.Интеграцията на мидриатичния и не мидриатичния фундус снимка


Интеграцията на мидриатичния и не мидриатичния фундус снимка, напълно отговаря на нуждата на професионални очен преглед и очен скрининг.


Прост интерфейс и лесен операция

Прост вид, богат въображаем подпомагащи система и фокус позициониране система с две допълнителни точки, правят операция лесно достъпни за дори зелени ръце, които никога не използват фундус камера.Ниска фенерче режим на снимане

Когато сте избрали режим на снимане до ниска фенерче, ярки и ясни фундус снимка все още могат да бъдат придобити. В същото време, пациентите"s комфорт може да се гарантира в голяма way.


Запитване