Гъвкави и мобилни фундус изображения

Всичко в едно с вградена камера и компютър пет автоматизирани функции за подобрени леснота-на-употреба, монитор и индикатор за оператор подпомага, навигация на стерео и панорамната фотография, ниска флаш интензивност и тих затвора звук.

Надеждно откриване и наблюдение на ретината заболявания е ключът към осигуряване на качествени грижи и за поддържането на визията на вашите пациенти. Като мобиленФундус камера, това е идеалният спътник изображения. Благодарение на камерата-мидриатичния операция и точни autofocus функция дилатация на очите не се изисква. Му батерията осигурява допълнителна гъвкавост.


Шанхай нови очи медицински Inc е цялостна корпорация интегриране на множество сектори като медицински-инвестиции, управление, цифрови офталмологични оборудване развитие, производство и на генерал агент около Китай на американски TTI Еднозначно число висок определение продукти. Умения Neweyes развити,Фундус камера;Оптометрия съоръжения;Офталмологични микроскоп;Цепка лампа; са спечелили авторското право на Peoplesand #39; s Република Китай.

Повече информация заФундус камераhttp://www.eyesmed.com/fundus-Camera/