Подготовка на коригиращи очила задръжте оптометрия

Когато

Когато бяхме в процес на подготовка, когато се използва за коригиране на зрението очила и оптометрия tograsp време е много важно. По принцип, оптометрия време трябва да се consistentwith всеки носенето време е добър.


Ако вашето разписание е предмет на сутринта, тя трябва да бъде в един optometrist тази сутрин; Ако тя е да работи в периода следобедно време, optometrist в следобедните часове. В съответствие с визията на работата, има няколко предимства.


1, оптометрия пред очите ви в състояние на релаксация, можете да имате добра почивка, notdue към прекомерно напрежение корекция, и резултатите от теста окото, което води до изготвянето на рамки за очила не отговарят за ползвателя.


2, wel във вашите работни часове, може да бъде много лесно за вас да работите, така че резултатите от оптометрия в обща употреба в същото време, повече внимание на вашата работна позиция.


В допълнение специален акцент е върху основните въпрос на оптометрия. По принцип голямата част учениците са във ваканция до Optometric и родителите трябва да обмислят положението на детето да определи монтирането огледалото от време.