На цепка лампа изпит може да се направи

Като част от рутинните око изпит. Тя може да се използва заедно с други процедури, които да оценяват окото, офталмоскопия, визия изследване и тонометрия (за измерване на налягането в окото).

Да погледна структури в задната част на окото, като зрителния нерв или ретината.

За да намерите проблеми в структурите на предната част на окото. Например тя може да помогне за намиране проблеми, като катаракта, Конюктивит, ирит, или инфекция или нараняване на роговицата.

За да намерите и следите на глаукома и макулна дегенерация.

За да проверите за чужд обект, например метални фрагмент, или в окото.

За да намерите проблеми с очите, които могат да бъдат причинени от други заболявания, като диабет или ревматоиден артрит.

Да се поддържа проверка на проблеми като кървене след око вреда.

Да се поддържа проверка на проблеми, като катаракта този формуляр поради химиотерапия или радиация лечение или след трансплантация на костен мозък.


Шанхай нови очи медицински Inc е цялостна корпорация интегриране на множество сектори като медицински-инвестиции, управление, цифрови офталмологични оборудване развитие, производство и на генерал агент около Китай на американски TTI Еднозначно число висок определение продукти. Умения Neweyes развити,Фундус камера;Оптометрия съоръжения;Офталмологични микроскоп;Цепка лампа; са спечелили авторското право на Peoplesand #39; s Република Китай.

Повече информация заЦепка лампаhttp://www.eyesmed.com/SLIP-LAMP/