Увеличена с 400-fold в 10 години, какъв шанс нови очите улов?През 2015 г., приходите на 164 милиона юана, нетната печалба от повече от 40 милиона юана, като нов Извънборсов пазар компания, нови очи бизнес производителността не е ниско от някои компании, А-дял. И преди десет години, когато фирмата е основана през Tongji университет национален университет научен парк, нейният годишен приход е само 37 милиона.

Започва от цифрови решения на офталмологични уреди, редица офталмологични оборудване са в зала на нови очи. Основател и председател г-н Танг Delin каза изследователска група, той започва компания с цифрови фундус камера.

Повече от преди десетилетие, когато цифрови фотоапарати са отразява традиционната филма маркетинг, стана трудно за очни болници да предоставят филми за пациентите. Свидетели това, като equipmentmaintenanceworker в очна болница, мисъл дойде г-н Танг: създаване на цифрови решения на традиционните филм фундус камера. Успешна трансформация на фундус камера от нецифрови сигнал към цифров сигнал, не само прави скъпо оборудване продължи да работи, но също така донесе доход от 20000 RMB да Mr.Tang. С поглед на бизнес възможност Mr.Tang подава оставка и започва свой собствен бизнес.Г-н Танг: "тези съоръжения са на път да бъде елиминиран от болници, които ще са прекарали 500 хиляди на цифрови машини. Но Тони трябва 80 хиляди да направите машини цифрови. По този начин голяма част от разходите ще бъдат записани и ние може да продължи да работи дисертации машини. И той ще запише много време за лекарите, защото няма повече филм трябва да бъде отпечатан."Преди 2015 г. всички фундус камери в болниците са филм-тип, 1200 единици в Китай и 10000 единици в целия свят. До сега на пазара на цифрови фундус камери е разработена напълно.

В момента, нови очи се изправя нов проблем: какво да направя? Г-н Тан има за цел друг офталмологични машина — — цепка лампа. Цепка лампа е необходимо оборудване за очен преглед. Преди ние да цифрови, има 12000 единици в Китай и 50000 единици в целия свят. Ако цифрова трансформация са направени от цената на 30 хиляди юана за всяка единица, размерът на пазара е 1.5 милиарда юана.


Какво се случва, след като всички стари офталмологични машини са били трансформирани? Видео запис система за хирургически микроскоп, записва цялата операция, която осигурява идеалното решение за медицински конфликти. Сътрудничеството помежду си с Zeiss, веднъж Zeiss продава операционен микроскоп, видео запис система на нови очи ще бъдат закупени заедно. Видео запис система може да не се използва само в офталмологията, но и в ортопедия, неврохирургия и други ведомства. Тя има голям пазар, както и много по-конкурентни цени от системи за чужбина.