Чаши за подготовка преди това, което е оптометрия оптометрия оборудване най-често се използва в процеса на

Преди подготовката в нашия очила оптометрия е задължително за програма. Междувременно оптометрия е точна, други преживявания извън професионалните optometrist, оптометрия оборудване е добро или лошо, също играе решаваща роля.


Оптометрия оборудване, сега има много хора, най-често използваните са от следните класове, ви представим един по един. Така че всеки може да разбере, но също и за всички по време на подготовката на очила, рамки, позволяват лесно да се прави разлика професионални оптометрия единици, или не.


1 визия, светлинна клетка таблица: инструмент за тестване на визуалната острота.

2, проверете диска: съставена от оптометрия тестовете; тест-използва за откриване на очите диоптър, ходене да се опита да наблюдава и също като неутрализационен тест стандарти.

3, близо до зрителната острота диаграма: се използва за откриване близо до; и lightbox-тип око диаграма използва ondifferential диагноза на състоянието на пречупване.

4, фокусиране фенерче: използвани за проверка на очите, като спомагателен осветление; също се използва като наблюдение на зеницата светлина рефлекс светлина и проекция светлинен източник, с помощта на роговицата рефлекс точка.

5, владетели: измерване на interpupillary разстояние; удвоява като рамки, очила с лещи на размера на инструменти за измерване.