TRISONIC факоемулсификационна система

TRISONIC факоемулсификационна система
Чат сега
Информация за продукта

Модел: TRISONIC

Одобрена от САЩ FDA

Произведено в САЩ от MTP Inc


Маркирайте:

• Ниска цена
• Аксесоари за многократна употреба
• Произведено в САЩ
• Усъвършенстван ултразвук с висока мощност
• Перисталтична помпа с ниска пулсация
• Вградена витректомия и кариера
• 12,1 "Голям сгъваем цветен LCD сензорен дисплей

• Удобен за потребителя контрол

Спецификация:

произход Произведено в САЩ
тегло Преносимо, леко тегло
екран 12,1 "Сензорен екран
Глас: да
Памет: 24 потребителски програми 24 потребителски програми
Режим на работа САЩ, ИА, Витректомия, Диатерия
Честота 40kHz
строителство титан
вид US непрекъснат режим, US Pulse режим, US Burst режим, US Micro Mode
Тип на всмукване Перисталтични, перисталтични
Максимално вакуумно 500 mmHg
Максимален дебит 50cc / мин
тръби Бързо и лесно зареждане на касетата
Предна витректомия Единичен срез, 60-700 среза / мин
Тип компресор вътрешен
Многофункционални функции да
Програмируем педал да
Моторизиран IV полюс по изборПакетът включва:

Общо M3000 Конзолен пакет, US Handpiece, IA накрайник, Asp Съвет .3mm, Asp Съвет .3mm 45 градуса, Vitrector, US Tip Pack, Forceps, Cord (Cautery), Колекция чанти, винил капак,


Характеристики и предимства:

Удобна за използване конзола: Ергономично проектирана за лесна работа, с големи, лесни за четене дисплеи. Конзолата е изключително лесна за работа. Без програмиране, без сложни дисплеи, без изчакване, без объркване.


Непрекъснато Автоматично нанасяне на емулгиране:
Най-модерните ултразвукови устройства с висока мощност могат да емулгират всички ядра от най-меките до най-трудните. Непрекъснатата схема за автоматична настройка дава на хирург на катаракта по-голям контрол при всички нива на мощност и плътност на ядрата. U / S импулси и U / S Студените режими предлагат допълнителна гъвкавост.


All-Titanium Phaco накрайник:
Изграден изцяло от най-добрия хирургически метал, този фако инструмент няма да корозира. Много по-добре от неръждаемата стомана, титана напълно прекратява възможността за корозия. Лек и практически неразрушим, комфортът и усещането на този phacohandpiece са ненадминати от всеки друг.

Висококачествен педал:
Многофункционалният педал с тактилна обратна връзка осигурява точен пропорционален контрол. Алуминиевата конструкция от алуминий и кабелът от полиуретанов бронз го правят изключително издържлив, но малък и лек.


Разширено напояване и аспирация:
Перисталтичната помпа с шест плъзгащи се перисталти дава на хирург на катаракта пълен контрол на дебита на вакуума и аспирацията, както и свобода от предна камера. Многобройните звукови тонове непрекъснато пренасят състоянието на системата. Вакуумът е напълно регулируем, осигуряващ безопасен и адекватен вакуум за последните техники на фако.


Вградена витректомия и кариера:
Вътрешен компресор за въздух премахва връзката с външен източник на въздух за витректомия. Честотата на рязане е регулируема в широк диапазон, включително настройка на единична рязане за опционални пневматични ножици. Биполярната диатермия осигурява предсказуема каутеризация на тъканите.

Превъзходните компоненти осигуряват надеждност:
Ненадминатото качество на компонента, от прецизната перисталтична помпа до здравия вакуумен датчик от неръждаема стомана, този фако е построен, за да издържи. Всички ламарини и крепежни елементи са от неръждаема стомана за превъзходна устойчивост на корозия.


Най-икономичен избор:

Факторите на MTP са значително по-ниски в сравнение с наличните phacos от други производители. Освен това, всички принадлежности са повторно използвани, осигурявайки най-ниската цена за извличане на катаракта.

Отивате ли на едро медицинска, хирургична офталмологична тризонова факоемулсификационна система, направена в Китай от една от водещите тризонични факоемулсификационни системи за производителите и доставчиците на офталмологията? Добре дошли да проверите цената с нас.
Запитване